Add your content here
00.00лв.

Нямате артикули в количката.

Условия за доставка

1. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес.
2. Заплащате своята поръчка (след преглед и тест) на място в офиса на Еконт или на куриера при доставка до личен адрес.
3. Доставката е за сметка на купувача и варира според стойността на поръчания артикул съгласно условията на Еконт Експрес, като стойността и е видима в процеса на поръчка.

Нашите клиенти ползват 30% отстъпка от куриерската такса за доставка.

4. Срокът за доставка е между 1 и 5 работни дни (след потвърждаване на поръчката имейл или по телефона).
5. Всички цени важат за момента на поръчката и се отнасят за поръчки направени по телефона или през формата за поръчки на сайта.
6. Иизпращаме поръчките от понеделник до петък (между 10:00 и 18:00 часа). Събота и неделя са почивни дни. Например поръчка, която сте направили в петък вечерта – ще Ви бъде потвърдена в понеделник и изпратена между понеделник и сряда.
7. При евентуален отказ клиента е длъжен да уведоми фирмата своевременно, а ако поръчката вече е изпратена – задължително да си покрие разходите по връщането на поръчания телефон.
8. По повод фактурите –  такива се издават, само ако клиентът изрично не пожелае (издават се опростени фактури с касов бон; посочените цени са без ДДС), тъй като: на базата на законово основание наредба  Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“ – когато се ползва наложен платеж (плащане при получаване) чрез пощенски паричен превод търговците са освободени от задължение да издават фискална касова бележка. За направеното от клиента плащане, лицензираният пощенски оператор Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка, като играе и ролята на такава за купувача. За справка – виж в сайта на Еконт тук -> http://www.econt.com/2012/02/cod/