Нашата история

Нашата фирма е създадена през 2001 година в град Пловдив, като е тясно специализирана и занимаваща се с продажба и дистрибуция на мобилни устройства и аксесоари за тях

Нашата фирма предлага на своите клиенти бързо и качествено гаранционно и извън гаранционно сервизно обслужване.

Нашата фирма е първата в България, която става ексклузивен дистрибутор на Мобилтел България през вече далечната 2002 година.

Нашата фирма, в периода 2005 – 2007 година, започва разрастването на своята магазинна мрежа в България с търговия на дребно и насочена към крайните клиенти, като освен магазина в град Пловдив, открива такива и в София, Стара Загора и Бургас.

Нашата фирма, през същият този период, става партньор и на втората по големина телекомуникационна компания в България, а именно Космо България Мобайл ЕАД, известна повече с търговската си марка Глобул (Globul).

Нашата фирма не спира до тук със своите партньорства с най-големите телекомуникационни компании в България и през 2008 година става партньор с Българска телекомуникационна компания ЕАД (БТК), известен към 2017 г. с търговската си марка Vivacom.

Нашата фирма създава своят електронен магазин ExpressLink.bg през 2007 година, който функционира и до днес.

Нашата фирма вече 22 година е лидер в своят бранш на територията на България. Опитът, натрупан през този дълъг период, е гаранция за бързо и качествено обслужване на всеки клиент. Доверието към нас през годините е доказателство за близост и общуване между търговец и клиент. То дава сигурността, която е необходима, за да бъдем винаги истински и открити и силата, която превръща уважението и грижата за всеки един човек в реално действие. В наше лице имате един добър приятел, на когото можете да разчитате винаги и по всяко време.

С нас мобилните комуникации никога не са били по достъпни за Вас – нашите бъдещи и настоящи клиенти!

Очакваме Ви!

Приятно пазаруване!